Dostava

U trenutku kad predate narudžbu na web trgovini, Đurin D&S d.o.o. zaprima vašu narudžbu, te ovisno o odabranom načinu plaćanja, kreće s pakiranjem pošiljke. Kod plaćanja pouzećem, pošiljka se pakira i šalje odmah po primitku narudžbe, a kod plaćanja na transakcijski račun internet bankarstvom ili općom uplatnicom pakiranje počinje nakon primitka uplate.

  • Dostava se vrši isključivo na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Uslugu dostave kvalitetno i brzo izvršava ugovorni partner HP EXPRESS.Dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 1000 kn je besplatna za područje cijele Hrvatske i Slovenije. Trošak dostave za narudžbe manje od 1000 kn iznosi 40kn za cijelu Hrvatsku, osim za otoke nacionalne zone 2. za koje trošak dostave iznosi 45 kn, te 40 kn (cca. 5,40 €) za isporuke na području Republike Slovenije. PDV (DDV) je uključen u izražene cijene dostave.
  • Đurin D&S d.o.o. neće mijenjati uvjete prodaje nakon sklapanja ugovora niti odustati od isporuke robe osim u slučaju da zbog tehničke pogreške sustava za praćenje zalihe određeni proizvod koji se prikazivao kao dostupan nije zapravo dostupan. U ovom izvandrednom slučaju ćemo vas o tome pravovremeno obavijestiti putem kontakt podataka koje ste naveli prilikom predavanja narudžbe. Omogućiti ćemo vam da izaberete drugi proizvod umjesto nedostupnog proizvoda iz prvotno sklopljenog ugovora, bez obveze prihvaćanja takve ponude. U slučaju vašeg neprihvaćanja ponude, plaćeni iznos će vam biti vraćen ukoliko je uplata s vaše strane prethodno izvršena.
  • Ako narudžba uključuje više proizvoda, od kojih jedan nije dostupan, o tome ćemo vas pravovremeno obavijestiti, a ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni u skladu s ugovorom.
  • Svi proizvodi biti će zapakirani u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom Kupca na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja.